2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Exclusieve DS SALON bij Motorhuis Den Haag

Onze edities

Begin september is het zover, dan opent Motorhuis haar splinternieuwe en exclusieve DS SALON Den Haag aan de Rhone 18 in het Haagse Forepark. Even bellen met vestigingsmanager Pascal Keus dus, want wat mogen wij allemaal verwachten van deze nieuwe speler in het premium segment?

Grande Opening

Pascal Keus is met zijn team druk in de weer met de voorbereidingen voor een bijzonder feest, want in de eerste week van september zal de Grande Opening plaatsvinden van DS SALON Den Haag. Keus: “Natuurlijk is Motorhuis een bekende naam in de regio, fantastisch dus dat het Franse DS heeft gekozen om bij Motorhuis een speciale DS SALON te openen. Wij zijn erg blij en trots dat wij de komende jaren de mooie bolides uit dit Franse PREMIUM segment mogen aanbieden!” Begin september zal de opening plaatsvinden in Franse sferen, Keus: “Sterrenkok Alain Caron zal zorgen voor heerlijke gerechten, er zal een heuse wijnproeverij worden georganiseerd, gasten kunnen een 24-uurs proefrit boeken en natuurlijk zal sfeervolle live muziek onder leiding van Saxofonist Kika Sprangers ook niet ontbreken. De traditie van de Franse Salon’s – veelal tentoonstellingen van schilderijen en grafische kunst – wordt in de DS SALON Den Haag hoog gehouden.”

De Modellen

DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles die inmiddels op de internationale stenen catwalks in Europa valt te bewonderen. En de DS 7 CROSSBACK zet direct de toon, door flink uit te pakken met Frans vakmanschap: chique materialen en ambachtelijkheid, gekoppeld aan technologische innovatie met hoogstaande technologie aan boord, zoals DS Active LED Vision, DS Night Vision (een infrarood detectiesysteem voor obstakels rondom de auto), DS Connected Pilot. Met daarnaast een ruime keuze uit zogenaamde DS Inspirations voor het interieur, is DS hét merk voor de zakenman en -vrouw die zich graag wil onderscheiden van het bestaande zakelijke wagenpark.

Tot slot, in de woorden van Keus: “DS heeft ervoor gekozen om ieder jaar zowel één nieuw model te introduceren als één te presenteren. Zo zal in het laatste kwartaal van 2018 de DS 3 CROSSBACK worden geïntroduceerd.”

Kortom; INNOVATIE en VAKMANSCHAP volgens Parijse tradities.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..