Enthousiaste accountmanager Business Amsterdam

Ben jij op zoek naar een commerciële functie waar je het verschil kunt maken met je persoonlijkheid en inzet? Beschik je naast enthousiasme en doorzettingsvermogen ook over mensenkennis? Heb je affiniteit met media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij als accountmanager?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van adverteerders voor de zakenmagazines Business Haaglanden en Business Amsterdam. Je houdt je voornamelijk bezig met het beheren van bestaande klanten en werven van nieuwe klanten. Hiervoor ben je zelfstandig actief, deels in de binnendienst om te acquireren en deels in de buitendienst om bezoeken af te leggen. Je komt te werken in een uitdagende markt waarin veel eigen inbreng mogelijk is.

Onze ideale kandidaat is iemand die flexibel, pro-actief, ambitieus en zelfstandig is. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, bent niet telefoonschuw en hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Je houdt van een goed gesprek, bent representatief en stapt gemakkelijk op mensen af. Regelmatig bezoek aan netwerkevents en -borrels is onderdeel van het werk. Het is belangrijk dat je hierin eigen initiatief neemt en een prettige gesprekspartner met oog voor de wensen van de klant.

We zoeken kandidaten die bij voorkeur woonachtig zijn in de regio Amsterdam en op de hoogte van het Amsterdamse bedrijfsleven.
Ervaring in de mediabranche is een pré, maar niet noodzakelijk

Soort dienstverband: Voltijd/deeltijd/freelance
Solliciteren:
Per e-mail via rob@business-haaglanden.nl t.a.v. de heer R.P. Truijens.