2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Een culinair voorjaar met Sligro

Onze edities

Na een winter waarin ons gevraagd is om minder contact te zoeken met elkaar lopen de temperaturen weer op. We willen naar buiten en we smachten ernaar om weer te gaan genieten van eerste zonnestralen. Simpelweg genieten van een voorjaar vol bijzondere momenten.

We kijken er reikhalzend naar uit om weer ’terug te gaan naar normaal’.  Geen fratsen en niet teveel opsmuk, maar gewoon genieten van buitengewoon gezelschap en buitengewone gerechten.

Sligro helpt iedereen om er dit voorjaar culinair op uit te gaan. Samen met gasten te genieten van heerlijke gerechten door het ultieme door het ultieme voorjaarsgevoel te creëren.

Dit doen wij door het bieden van inspiratie, heerlijke en unieke producten, de lekkerste recepten en concrete oplossingen gericht op het voorjaar! Hierbij is ook het advies van onze specialisten op de vloer van grote toegevoegde (en onderscheidende) waarde.

www.sligro.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..