1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

De Uithof nummer 6 in de Top 50 grootste dagattracties!

Onze edities

Het was een mooie week voor De Uithof. Met bijna 1,5 miljoen bezoekers in 2017 is De Uithof gestegen naar nummer 6 in de Top 50 grootste dagattracties! In de Uithof valt van alles te beleven. Op dit moment is het ijskarten weer volop in bedrijf, vanaf 20 juni vindt de 3e editie van het Sport en Spel Paleis plaats en vanaf juni kan jong en oud rennen over de abstaclerun. Een super gave stormbaan voor jong en oud. Ook ontwikkelt De Uithof activiteiten als huiswerkbegeleiding, naschoolse opvang en summercamps. De Uithof gaat zich meer landelijk profileren met een dagje sportief recreëren en gezond eten als thema’s!

Deze week bezocht de Haagse Burgemeester Pauiline Krikke De Uithof. Zij was zeer onder de indruk van wat er allemaal kan op De Uithof en sprak haar waardering uit over het duurzaam en sociaal maatschappelijk ondernemen. Door de realisatie van het zonnepanelenpark, de water terugwininstallatie, led verlichting en de warmtepomp is De Uithof bezig om de prestigieuze “Greenkey” te verkrijgen. De verwachting is dat dit in het najaar van 2018 een feit zal zijn. Ook is De Uithof samen met de TU Delft, het Gewest Zuid-Holland en de 100 ronden rijders een speciaal windscherm aan het ontwikkelen in de Noorderbocht. Hierdoor zal bij bepaalde windinval en zon het ijs voortaan van perfecte kwaliteit blijven.

De Uithof is officieel regionaal talentencentrum geworden en ontving afgelopen jaar de zilveren schaats vanwege de enorme inzet voor de schaatssport. Daarnaast behaalde ijshockeyclub Hys 3 titels, Joan haanappel vierde successen met haar stichting voor het kunstrijden en Uithof Schaatsbelangen heeft veel jeugd op de schaats gekregen!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..