-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

De Dagvisser

Onze edities

In de Scheveningse Haven, vlakbij het Noordelijk Havenhoofd en om de hoek van de visafslag is gevestigd het visrestaurant De Dagvisser.

Al 20 jaar staat De Dagvisser voor eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen. Elke 2 weken zijn er, naast de vaste menukaart, wisselende aantrekkelijke geprijsde specials. Met uitzicht op de Scheveningse Haven is het culinair en gemoedelijk genieten, voor jong en oud, zowel binnen in het restaurant en het zonnige (verwarmde) terras. Scheveningen is vis en vis is De Dagivsser. 

De sfeervolle locatie is geschikt voor een privé lunch / diner startend met een borrel aan de gezellige bar, maar ook voor grotere gezelschappen en business evenementen. Op wens worden menu’s voor bedrijven of speciale gelegenheden samengesteld.

 De Dagvisser is sinds december 2015 prachtig verbouwd in een sfeervolle eigentijds visrestaurant maar waarbij de persoonlijke touch niet verloren is gegaan. Voor meer informatie: De Dagvisser, Dr. Lelykade 26, Den Haag, 070 – 3500 593, www.dedagvisser.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..