2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

CORPUS Congress Centre maakt er een feest van!

Onze edities

Het CORPUS Congress Centre heeft als multifunctioneel congrescentrum alles in huis om een (benefiet)gala, (personeels)feest, of stijlvol diner tot een succes te maken. De in totaal 1100 m² aan ruimte is te verdelen in diverse zalen die zich stuk voor stuk lenen voor een op maat gemaakt evenement.

Stijlvol (benefiet)gala of gezellig personeelsfeest

De aan elkaar grenzende ruimtes maken het mogelijk om het hoofdprogramma in de congreszaal vooraf te laten gaan door een ontvangst of af te sluiten met een afsluiting in de ruime lounge of op het terras. Bij een benefietgala biedt de congreszaal alle faciliteiten (podium, scherm, beamer, geluidsinstallatie) om presentaties of veilingen mogelijk te maken in een setting die past bij het gekozen thema en bij de gasten. Een feestelijk gala kan opgeluisterd worden door livemuziek op het podium. Voor een intiemere setting is het penthouse op de 8e verdieping uitermate geschikt.

Voor een gezellig personeelsfeest  kan na een ontvangst met borrel gekozen worden voor bijvoorbeeld een sit down dinner of juist voor een informele opzet zoals een walking dinner of een buffet zodat de gasten met elkaar in gesprek blijven. Voor een rijk kerstmenu in wintersferen kijkt CORPUS samen de met opdrachtgever naar de invulling van de catering met seizoensgerechten die verantwoord én lekker zijn. CORPUS denkt ook graag mee in de opties die er zijn voor een spetterend hoogtepunt met (live)muziek en/of een DJ.

CORPUS is als educatieve attractie bekend door de ‘reis door de mens’. Vanzelfsprekend kan deze – ook buiten de gangbare uren – ingezet worden voor de afwisseling of om een thema aan een evenement toe te voegen. In 55 minuten beleeft de bezoeker een spectaculaire ‘reis door de mens’. Een bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens is nergens anders te vinden: leer hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat er nodig is om het gezond te houden!

Met het team over de tong

De ‘reis’ leent zich ook uitstekend om in te zetten als bedrijfsuitje dat plezier en educatie samenbrengt. Uitbreiding hierop is mogelijk in de vorm van een lachworkshop, een combinatie met een rondvaart door Leiden of de spannende ‘Escape Room Experience’. De lachworkshop brengt mensen samen, stelt iedereen gelijk; zorgt dat men zichzelf niet al te serieus neemt; neemt stress weg en zo nog veel meer: lachen is gezond! Dicht bij CORPUS start in de combinatie met een (overdekte) rondvaart een plezierige reis door historisch Leiden, eventueel in  combinatie met lunch of barbecue. De unieke spelvorm ‘Escape Room Experience’ start met teams van 6-7 personen die met elkaar binnen 75 minuten een groot aantal tafelspellen moeten ontrafelen. Ieder team wordt continu gemonitord en dus geprikkeld om te blijven spelen

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..