3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Cool Bedrijfsuitje??

Onze edities

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met collega’s voor deze winter? Bij Cool Event boek je leukste winterse bedruifsuitjes, in combinatie met horeca.

Dit jaar wordt Scheveningen, voor het 12e jaar op rij, omgetoverd tot een winter wonderland tijdens Cool Event. Van 11 november tot 21 januari is het volop ijspret voor jong en oud op het Kurhausplein en rondom de Pier.

Op het Kurhausplein komt de grootste regionale schaatsbaan voor plezierschaatsen. Aan de boulevard zal er een spectaculaire ijsglijbaan vanaf De Pier worden opgezet.

Breng een bezoekje aan Coolevent en ga met je collega’s een potje curlen of de ijsspelen doen, allerlei leuke spelletjes in teamverband op het ijs, ideaal voor de teambuilding en ijskoud de beste ijspret!

Voor of na de activiteit kun je genieten van een drankje en een hapje bij één van de restaurants in de omgeving. Je kunt de activiteit combineren met een lunch, borrel of diner dit kunnen wij voor je regelen, we bieden aantrekkelijke arrangementen voor groepen aan.

Wij kunnen het hele uitje -inclusief horeca- op maat voor je regelen!

Voor meer informatie :

E info@cooleventscheveningen.nl

T 070-3063658

www.cooleventscheveningen.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..