7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

City Cruiser

Onze edities

CityCruiser is in Scheveningen een nieuw bedrijf dat begin april gestart is op de Dr. Lelykade 244B. Voor de kenners van Den Haag, je kan CityCruiser eenvoudig vinden bij de jachthaven van Scheveningen tegenover het inmiddels welbekende restaurant Catch van Simonis.

CityCruiser richt zich specifiek op bedrijfsuitjes met elektrische scooters. De combinatie met strandactiviteiten zoals raften op zee, vliegen op het strand en nog veel meer behoort ook tot de mogelijkheden om er een sportief en gezellig bedrijfsuitje van te maken. Als afsluiting is eten in een restaurant in Scheveningen en omgeving natuurlijk mogelijk.

Bij Citycruiser starten er in de maanden juni tot met september dagelijks om 14 uur tours met een gids met een specifiek thema. Meer informatie daarover is op de website www.citycruiser.tours te vinden.

Losse verhuur, verkoop en lease (per 1 januari 2020 is er weer de bekende “fiets van de zaak” regeling) zijn ook activiteiten die CityCruiser aanbiedt.

De toekomst voor CityCruiser is E-mobility gaan uitdragen voor alle voertuigen op twee en drie wielen. er komt tenslotte een vervangingsmarkt aan van alle brandstof brommers en scooters. CityCruiser kan particulieren en bedrijven hierin adviseren met op maat oplossingen.

Tot slot wil je echt sportief een avond op het strand en door de duinen fietsen dan kan je op een Fatbike (soort MTB met 13 cm brede banden met noppen) met een groep elke avond bij CityCruiser terecht.

Voor info bel: 06 1113 0489

www.citycruiser.tours

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..