1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Business Haaglanden Autotestdag 2016: Netwerken en bijzondere rijervaringen

Onze edities

tekst: philip fokker fotografie: nico orie

Er zijn ondernemers die er maandenlang naartoe leven: De autotestdag georganiseerd door Business Haaglanden. Altijd goed voor bijzondere rijervaringen, een lekker hapje en drankje, een schaterlach en het nodige netwerken. Op 21 april was het weer zover, de testverslagen leest u verderop in het magazine.

Start bij Max Health Club

In de vroege ochtend verzamelden de vijftien testrijders zich dit keer bij Max Health Club in het lommerrijke Klein Zwisterland. Onder het genot van gezonde blauwe bessen brownies, smoothies en een kopje koffie en thee vertelde eigenaar Jacco Helmink over de mooie faciliteiten die hij de leden van zijn Health Club aanbiedt. Hierna stapten de testers in de door de dealers beschikbaar gestelde bolide’s richting Sportpark De Star / Pitch & Putt in Leidschendam.

Balletje slaan

In Leidschendam aangekomen konden de spieren worden losgeschud tijdens een potje Texas Scramble, een vorm van golf waar in teams moet worden gespeeld en steeds de beste slag van de verschillende deelnemers een vervolg krijgt Mariëtte Kruyt van Sportpark De Star maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen wat voor mooie bijenkomsten er allemaal bij hen kunnen worden georganiseerd: Door de aanwezigheid van een ruime horecagelegenheid en afgeschermde vergaderruimtes is een evenement met zakelijke focus, goed eten en ontspanning bij De Star in goede handen.

Kleine wasjes…

Nadat de deelnemers overgestapt waren in hun tweede testauto, zette de karavaan koers richting de wasstraat McWash van B. Kerkhof & Zn. B.V. aan De Werf 44 (Zichtenburg) voor een frisse wasbeurt in deze state of the art wasstraat. Het moet een mooi beeld zijn geweest: blinkende auto’s door de Haagse straten op weg naar de laatste stop: The Harbour Club Kitchen in de Scheveningse haven.

Maar eerst wachtte nog een klein rondje spieren losfietsen door de haven, op door Hans Struijck voor de gelegenheid beschikbaar gestelde elektronische fietsen. Na het tweede sportieve intermezzo van de dag kon men aanschuiven voor een perfecte twee gangen lunch. Natuurlijk tot in de puntjes verzorgd, zoals we gewend zijn op deze bijzondere locatie, waar ondernemers zelfs tijdens het vergaderen in de glazen vergaderruimte in het restaurant de aangrenzende bbq door een privé chef kunnen laten aansteken. U begrijpt: de Business Haaglanden autotestdag 2016 was een succes, zélfs de weergoden waren de deelnemers wederom goed gezind dit jaar!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..