TwitterFacebook

Business Beurs Haaglanden donderdag 11 oktober 2018 in de Grote Kerk

  • geschreven door

 

Netwerken en zaken doen met ondernemend regio Haaglanden

De negende editie van de Business Beurs Haaglanden vindt plaats op donderdag 11 oktober van 13.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Op één dag, op één locatie: netwerken met de beslissers uit het hogere segment van het lokale bedrijfsleven.

Business Beurs Haaglanden is hét grootste netwerkevent in regio Haaglanden. Ondernemers van brede diversiteit lokale bedrijven leggen verbindingen met elkaar, een stimulans voor innovaties van de toekomst.

Beleef! De Business Beurs Haaglanden vindt dit jaar plaats in de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Met een gevarieerd aanbod van exposanten uit verschillende branches is dit de ultieme gelegenheid om op een laagdrempelige bestaande relaties te ontmoeten en vooral nieuwe contacten op te doen. Geniet op het horecaplein van culinaire verrassingen, maak kennis met business leiders van regio Haaglanden en neem gratis deel aan workshops en presentaties. Connect! Mis het niet en bestel nu uw toegangsbewijs via www.businessbeurshaaglanden.nl Interesse in deelname als exposant? De Business Beurs is dé ideale gelegenheid om uw product en/of dienst op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij ondernemers uit de regio Haaglanden. Neem voor meer informatie contact op via: 070-3467217 of info@rtrevents.nl