6.4 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Burgemeester opent nu de verbouwing en neemt later de eerste duik in het nieuwe zwembad bij Max Health aan de Vliet

Onze edities

Het was een feestelijke opening bij Max Health Club Aan de Vliet. Waar in de zomer van 2022 nog de sportschool Westvliet Family Sports & Health Club gevestigd was, werden vandaag de eerste heipalen de grond ingeslagen door niemand anders dan de Haagse burgemeester Jan van Zanen. Startsein voor een grondige verbouwing met als eerste te behalen mijlpaal een zwembad. 

De burgemeester heeft beloofd dat als het zwembad af is, hij hier ook de allereerste duik zal nemen. Samen met journalist en vertrouwd clubmember Frits Wester, die deze ochtend het programma aan elkaar praatte, gaat hij straks de uitdaging aan.

De nieuwe eigenaren Jacco Helmink en Niels Renes veranderen de club die nu al te bezoeken is, in een luxe sportschool met straks een zwembad en uitgebreide wellnessfaciliteiten erbij. Het bad is niet alleen voor volwassenen bedoeld; er komt ook een tweede Max Health Club-zwemschool zodat meer kinderen hun diploma’s kunnen gaan halen.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..