7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Benefietavond Stichting Pamoja Kenia 20 november

Onze edities

Ontmoet mensen met een warm hart voor Afrika Benefietavond Pamoja Kenia 20 november.

Als wij water nodig hebben, hoeven we alleen maar de kraan open te draaien. In Kenia is vers drinkwater geen vanzelfsprekendheid. Helpt u mee om daar iets aan te veranderen? Kom naar onze verrassende avond uit voor Kenia op 20 november 2014! 

Voor maar € 30 bent u aanwezig bij deze inspirerende avond. Alleen al met die bijdrage zorgt u ervoor dat 3 families in Kenia toegang krijgen tot schoon (drink)water. Al het geld dat op deze avond binnenkomt, besteedt Pamoja Kenia volledig aan de aanleg van waterpompen. Water is een basisbehoefte van ieder mens! Behalve dat u met uw komst bijdraagt aan verbetering van de leefomstandigheden in Matsangoni, is deze avond ook een mooie gelegenheid om andere mensen met een warm hart voor Afrika te ontmoeten en uw zakelijke contacten te versterken. 

Datum: 20 november 2014 
Tijd: 17.30 uur inloop, 18.00 uur officiële opening 
Locatie: De Commercieele Club, Javastraat 44, 2585 AP Den Haag. 

Kom, geef en geniet! 

Tijdens deze inspirerende en gezellige avond uit geniet u van een heerlijk buffet met lekkere drankjes. U kunt uw auto gratis parkeren. Aanwezigen zoals o.a. Yvonne Keuls, Radio Brasa, muziek van Pagaja, Qlanjo Fashion uit Somalië, GetITDone en ICare zorgen voor een onvergetelijke avond. U kunt uw toegangskaart via de webshop van www.pamoja-kenya.com kopen. 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..