2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Beelden aan Zee

Onze edities

Vanaf 15 november is museum BEELDEN AAN ZEE een permanente expositieruimte rijker genaamd de Gipsotheek aan Zee, met meer dan 1000 voorstudies en modellen van beroemde monumenten en standbeelden als koningin Wilhelmina van Charlotte van Pallandt, of de Dokwerker van Mari Andriessen.

Per direct zijn de winkel en het museumcafé toegankelijk zonder entree te betalen.
Zoekt u een speciaal cadeautje of wilt u even rustig een kunsttijdschrift lezen onder het genot van een kop koffie, een bord soep of een glas wijn? U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Het assortiment van de winkel is speciaal voor de feestdagen aangepast met extra cadeauartikelen voor ieders portemonnee. Ook is de boekenafdeling aanzienlijk uitgebreid; u kunt er terecht voor boeken over beeldhouwkunst en architectuur, kunstenaarsbiografieën, kinderboeken en veel meer. Voor meer informatie over de lopende tentoonstellingen zie  www.beeldenaanzee.nl.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..