2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Autotestdag 2021: ‘La Dolce Vita’

Onze edities

Voor de achttiende keer de Business Haaglanden Autotestdag. Vijftien gloednieuwe bolides werden 24 juni ’s morgens vroeg uit de garages van de diverse autodealers naar Strandrestaurant Werelds op de boulevard in Scheveningen gereden. Hoe fijn in deze vreemde tijden dat de Haagse autodealers hier nog steeds enthousiast op reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in achttien jaar. Wie had kunnen bedenken dat er anno 2020 het assortiment vooral zou bestaan uit hybride en elektrische auto’s? De testers: Vijftien ondernemers uit de regio Haaglanden die klaar staan om de tests uit te voeren.

Strandrestaurant Werelds

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij Strandrestaurant Werelds waar we hartelijk werden ontvangen met koffie. Een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens helpen de testers op weg naar Golfclub Broekpolder Vlaardingen. Onder hen Nelly en Kim, werkzaam bij Entrada Restaurants, krijgen de DS7 als testauto. Doel is als eerste bij Golfclub Broekpolder te arriveren. Een leuke rit naar Vlaardingen met stad en snelweg. Maar de opzet als eerste aan te komen is helaas in het water gevallen. Dan maar vol gas met de volgende testauto richting lunch welke werd genuttigd bij een van de Entrada restaurants, La Galleria Kurhausplein.

Golfclub Broekpolder

Golfclub Broekpolder is een lange park/polderbaan met open fairways en een ruim uitzicht over lager gelegen terreinen in Midden-Delfland. Aangekomen bij de golfclub te Vlaardingen werden we verwelkomt bij de drivingrange. Onder een strakblauwe hemel de backswing oefenen onder begeleiding van golfprof Eric Kruijning. Het gesprek gaat over…. auto’s natuurlijk. Over de rijdynamiek die een autotester erg goed is bevallen. Over het comfort of het missen ervan. Dan volgt de grote sleutelwisseltruc. Iedereen test een andere auto.

La Galleria Kurhausplein

We werden hartelijk ontvangen en konden plaatsnemen op het prachtige terras. La Dolce Vita Italia! We waanden ons even in Italie met de zon op ons bol en heerlijke italiaanse gerechten als antipasta, verschillende smaken pasta’s en pizza’s. Er was ook nog een prijsvraag met als prijs een op maat gemaakt overhemd van Atelier Ruperti. De lunch was fantastisch verzorgd en een mooi einde van wederom een zeer geslaagde autotestdag.  

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..