TwitterFacebook

VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen in aantocht!

Na het succes van de voorgaande edities organiseert RTR Events in het voorjaar van 2018 de vier grote VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen in de regio’s  Haaglanden, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam die u zeker niet mag missen!

22 maart 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden   GIA Trade & Exhibition Centre

5 april 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht Jaarbeurs Utrecht

12 april 2018  VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Rotterdam  De Kuip

3 mei 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam  Kromhout hal

 

Aanbod uit de regio onder één dak

Zoals de naam doet vermoeden richten de beurzen zich op VvE’s, VvE beheerders en vastgoedonderhoud. Het is van belang dat vastgoed wordt onderhouden. Gezamenlijke investeringen in duurzame oplossingen zijn belangrijk om kosten te besparen op lange termijn. Om dit te realiseren zijn goede en betrouwbare dienstverleners nodig. Die vind je weliswaar online, maar beurzen bieden de mogelijkheid tot de persoonlijke ontmoeting met verschillende partijen.

 

De editie van dit jaar staat in het teken van Smart Cities

De Nederlandse steden zullen duurzamer, leefbaarder en beter bereikbaar worden. Door nieuwe technieken zijn wij instaat om onze energie- en waterbeheer efficiënter te maken. Innovatieve ideeën zullen onze steden toekomstbestendiger maken. De VvE & Vastgoedonderhoud beurs richt zich daarom op de toekomst en staat dit jaar in het teken van “Smart Cities”.

Doorlopend programma

Naast het unieke aanbod van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma van workshops en gastsprekers waarbij de informatievoorziening over “Smart Cities” en de recente ontwikkelingen voorop staan.

En niet te vergeten, de beurzen zijn net als het doorlopende programma gratis te bezoeken!

Het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine

Als toevoeging aan de beurzen wordt voorafgaand aan elke beurs het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine verspreid. Dit is ter informatie en promotie van de beurs per regio. Het magazine bestaat uit advertenties van de standhouders en bedrijfsprofielen. Maar ook leest u over alle ontwikkelingen binnen het thema “Smart Cities”, VvE’s en het onderhoud van uw vastgoed!

 

Totaalpakket waarin u volledig wordt ontzorgd!

Als exposant aan de beurs ontvangt u een totaalpakket waarin u volledig wordt ontzorgd. Het totaalpakket biedt naast de stand, die u naar eigen inzicht kunt inrichten, onder meer een exclusieve netwerkborrel voor genodigden, advertentie in het magazine, catering, parkeerkaart, stroom en het meubilair voor in de stand!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur een mail naar info@rtrevents.nl of bel naar 070-346 7217